Möysän Nuorisoseura ry:n tanssiryhmien säännöt

1. ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen tehdään täyttämällä sähköinen ilmoittautumislomake seuran nettisivujen kautta osoitteessa www.mns.fi. Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli Sinulla on vaikeuksia oikean ryhmän valinnassa, voit ottaa meihin yhteyttä ennen ilmoittautumistasi. Tanssiryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.
Ilmoittautuminen on voimassa yhden lukuvuoden kerrallaan. Toiminta jakautuu syyskaudeksi ja kevätkaudeksi. Varaamme oikeuden muuttaa lukujärjestystä.

2. LOPETTAMINEN

Ilmoitathan toimistoon tanssiryhmässä lopettamisesta. Mikäli tanssija ei ilmoita toimistoon lopettavansa harrastustaan syyskauden jälkeen, lähetämme automaattisesti kaikille tanssijoille kevätkauden kausimaksun maksuohjeet ennen kevätkauden alkua. Kesken lukukauden lopettaneen oppilaan lukukausimaksua ei palauteta. Poikkeuksena pitkäaikaiset sairaudet, joissa oppilasmaksusta palautetaan osa lääkärintodistusta vastaan.

3. HARRASTUSRYHMÄ MAKSUT

Tanssiryhmiin ilmoittautuneille lähetetään kausimaksun maksuohjeet sähköpostitse tai jaetaan ensimmäisellä harjoituskerralla. Kausimaksu tulee maksaa välittömästi. Oppilaspaikan lunastaa vasta maksamalla kausimaksun. Kausimaksu määräytyy hinnaston mukaisesti. Maksumuistutuksen lähettämisestä veloitamme 5 € laskutuslisän. Mikäli harrastusmaksua ei ole suoritettu, on Möysän Nuorisoseura ry:llä oikeus evätä oppilaan osallistuminen oppitunneille. Yksittäistuntimaksut koskevat osaa aikuisten ja eläkeläisten tunteja.

4. YHTEYSTIEDOT

Ilmoittautumisen yhteydessä oppilaalta pyydetään yhteystiedot. Nimi, osoite, puhelin, sähköposti ja syntymäaika sekä alle 18-vuotiailta myös huoltajan tiedot. Kausimaksun maksuohjeet ja osa ryhmien tiedotuksesta lähetetään sähköpostitse. Oppilas ja vanhemmat ovat itse vastuussa siitä, että toimistolla on ajantasaiset yhteystiedot. Jos yhteystiedot muuttuvat, ilmoitattehan toimistoon p. 050 919 4952 tai toimisto@mns.fi, jotta harrastajarekisterissä ja tarvittaessa ohjaajalla on oikeat tiedot. Tanssitunneille
saavuttaessa oppilaille jaetaan ilmoittautumislappu, jossa kysytään muita tärkeitä asioita.

5. POISSAOLOT

Poissaoloista ei suoriteta maksuhyvitystä.

6. VAKUUTUS

Oppilaita kehotetaan hankkimaan oma vapaa-ajanvakuutus tai muu vastaava, sillä kausimaksuun ei sisälly tapaturmavakuutusta nuorisoseuran puolelta. Opettaja on vastuussa oppilaista vain oppitunnin ajan.

7. KUVIEN KÄYTTÖ

Möysän Nuorisoseura ry käyttää opetuksessa ja yleisesti toiminnassa taltiointia ja muuta dokumentointia. Tunneilla, esityksissä ja kilpailussa otetut tallenteet ovat Möysän Nuorisoseuran omaisuutta ja pidätämme oikeuden käyttää kaikkea aineistoa toiminnassamme ja markkinoinnissa.

8. TIEDOTTAMINEN

Möysän Nuorisoseura toiminnasta tiedotetaan Tonttila-Salin ilmoitustaululla, oppilaille jaettavissa yleistiedotteissa, verkkosivuilla www.mns.fi ja sosiaalisessa mediassa. Myös oppilaille jaetaan ryhmäkohtaisia tiedotteita. Yleiset tiedotteet löytyvät myös seuran verkkosivuilta pdf -tiedostoina.

9. KADONNEET TAVARAT

Möysän Nuorisoseura ry ei vastaa pukuhuoneisiin yms. tiloihin jätetyistä tavaroista. Unohtuneet tavarat viedään Tonttila-Salin löytötavarahyllyyn, josta ne hävitetään kauden lopun jälkeen.