Möysän Nuorisoseura ry:n tanssiryhmien säännöt

MÖYSÄN NUORISOSEURAN TANSSIRYHMIEN SÄÄNNÖT

  1. ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen tapahtuu sähköisesti seuran nettisivujen kautta osoitteessa www.mns.fi. Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli sinulla on vaikeuksia oikean ryhmän valinnassa, voit ottaa meihin yhteyttä ennen ilmoittautumistasi. Tanssiryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen on voimassa yhden lukuvuoden kerrallaan. Toiminta jakautuu syys- ja kevätkaudeksi. Varaamme oikeuden tunti- ja lukujärjestysmuutoksiin.

  1. LOPETTAMINEN

Ilmoitathan toimistoon lopettamisesta. Mikäli tanssija ei ilmoita toimistoon lopettavansa harrastustaan syyskauden jälkeen, lähetämme automaattisesti kaikille tanssijoille kevätkauden kausimaksulaskun kevätkauden alussa. Kesken kauden lopettaneen harrastajan kausimaksua ei palauteta. Poikkeuksena pitkäaikaiset sairaudet, joissa kausimaksusta palautetaan osa lääkärintodistusta vastaan.

  1. KAUSIMAKSUT

Tanssiryhmiin ilmoittautuneille lähetetään kausimaksulaskut sähköpostitse. Kausimaksu tulee suorittaa eräpäivään mennessä. Oppilaspaikan lunastaa vasta maksettuaan kausimaksun. Kausimaksu määräytyy hinnaston mukaisesti.  Maksumuistutuksen lähettämisestä veloitamme 5€ laskutuslisän. Mikäli kausimaksua ei ole suoritettu eräpäivään mennessä, Möysän Nuorisoseura ry:llä on oikeus evätä oppilaan osallistuminen tunneille.

Kausimaksua ei palauteta tilanteessa, jossa toimintaa kohtaa ylivoimainen este (esim. tulipalo, pandemia tms.) tai jos kausi joudutaan lopettamaan poikkeuksellisesti kesken kautta. Yksittäistuntimaksut koskevat osaa aikuisten ja eläkeläisten tunteja.    

  1. YHTEYSTIEDOT

Yhteystiedot täytetään ilmoittauduttaessa verkkosivuillamme www.mns.fi. Verkkosivuilla ei makseta kausimaksua, kausimaksulaskut lähetetään sähköpostitse. Harrastaja ja huoltajat ovat vastuussa siitä, että toimistolla on ajantasaiset yhteystiedot. Mikäli yhteystiedot muuttuvat, muutoksesta tulee ilmoittaa mahdollisimman pian toimistoon sähköpostitse toimisto@mns.fi tai puhelimitse 050 919 4952, jotta harrastajarekisterissä ja mahdollisesti ohjaajalla on ajantasaiset yhteystiedot.

  1. POISSAOLOT

Poissaoloista ei suoriteta maksuhyvitystä.

  1. VAKUUTUS

Oppilailla olisi hyvä olla oma vapaa-ajanvakuutus tai muu vastaava, sillä kausimaksuun ei sisälly tapaturmavakuutusta nuorisoseuran puolelta. Ohjaaja on vastuussa oppilaista oppitunnin ajan.

  1. KUVAT JA TALLENTEET

Möysän Nuorisoseura ry käyttää opetuksessaan ja yleisesti toiminnassaan taltiointia ja muuta dokumentointia. Tunneilla, esityksissä ja kilpailuissa otetut kuvat ja muut tallenteet ovat Möysän Nuorisoseuran omaisuutta ja pidätämme oikeuden käyttää kaikkea aineistoa toiminnassamme ja markkinoinnissa.

  1. TIEDOTTAMINEN

Möysän Nuorisoseuran toiminnasta tiedotetaan salien ilmoitustauluilla, oppilaille ja sähköposteihin jaettavissa tiedotteissa, verkkosivuilla sekä sosiaalisessa mediassa.

  1. KADONNEET TAVARAT

Möysän Nuorisoseura ry ei vastaa saleille yms. tiloihin jätetyistä tavaroista. Unohtuneita tavaroita tiedustella voi tiedustella toimistolta.  Tonttila-salille unohtuneet tavarat viedään löytötavarat-hyllyyn, josta ne hävitetään kauden loputtua.