Muut tanssilajit 

StreetShow 

StreetShow’ssa yhdistyvät jazztanssin tekniikka, vauhdikkuus sekä showtanssin näyttävyys. Street-lajien rentous, kulttuuri, monimuotoisuus ja vaihteleva rytmiikka ovat myös olennainen osa lajia. Musiikkina soivat tanssijoiden toiveiden mukaisesti uusimmat hitit tai hiphop.  

Popping 

Popping on Amerikan länsirannikolta lähtöisin oleva katutanssilaji. Popping on funkstyles-tyylinen tanssi, jossa jännitetään kehon eri lihaksia rytmiin eli biittiin saaden aikaan tärähdyksiä, joista käytetään nimitystä pop. Tunneilla yhdistellään usein muiden katutanssityylien, kuten robottitanssin, wavingin tai hiphopin askeleita. Popping-tunneilla harjoitellaan tanssiin kuuluvia perusliikkeitä sekä lajin kulttuuria. 

Twerk & Dancehall 

Dancehall on jamaikalainen katutanssilaji, jonka liikekieleen kuuluu tiukat aksentit ja räjähtävyys yhdistyen sulavaan liikkeeseen. Twerkkaus on suuren suosion saanut tanssityyli, jossa liikekieli keskittyy alavartaloon, lantion liikehdintään ja pakaroiden pyöritykseen. Tältä tunnilta ei puutu energiaa, hikeä ja hauskuutta! 

MTV Dance 

MTV Dance-tunneilla keskitytään asenteeseen ja hauskanpitoon, tanssitekniikan tarkka viilaaminen ei ole tässä lajissa keskiössä. Tanssisarjat perustuvat MTV:n musiikkivideoista tuttuihin liikkeisiin, joista ohjaaja hakee inspiraatiota haluttuun tyyliin. Eri tanssilajeja yhdistelemällä tunneista saadaan monimuotoisia ja vauhdikkaita!  

Lyrical Jazz 

Lyrical Jazz on vahvasti tanssillinen tunti, jossa keskitytään tunteiden ja musiikin tulkintaan. Jazz ja nykytanssitekniikoita hyödyntäen pyritään saada musiikki ja liike sulautumaan yhdeksi. Tunnit sisältävät alkulämmittelyn lisäksi erilaisia tekniikkaharjoitteita ja tanssisarjoissa pyritään ennen kaikkea eläytymään musiikin tulkintaan. Tunneilla keskitytään niin yksilölliseen lähestymistapaan, eläytymiseen sekä tekniikkaosuuksien harjoitteluun.