Showtanssi

Showtanssi on monipuolinen tanssilaji, jossa yhdistyvät lähes kaikki tanssityylit. Tanssisarjoissa voi olla mm. housea, breakdancea, wackingia, discotanssia, hiphopia, balettia, nyky- ja jazztanssia, latinalaisia tansseja ja streetdancea. Showtanssi ei ole vain tanssimista – nimen mukaisesti kyse on show'sta.

Tanssisarjat voivat sisältää akrobaattisia liikkeitä, nostoja ja muita teatraalisia elementtejä. Showtanssissa oppii erilaisia tanssin perusteita kuten piruetteja, erilaisia hyppyjä, askelsarjoja, liikkeen suuntia ja tasoja, tilanhahmotusta ja kuvioiden muodostamista.

AikuisShow

AikuisShow-tanssitunneilla tehdään eri tanssilajeihin pohjautuvia tanssisarjoja aikuisten ehdoilla ja taidoille sovitettuna. Tunnit soveltuvat sekä aloittelijoille että kokeneille tanssijoille. Jokainen voi osallistua tunneille omien taitojen ja fyysisen kunnon mukaan, kokeillen omia rajojaan tanssin keinoin. Ryhmä on tarkoitettu yli 18-vuotiaille.

Showjazz

Showjazz on sekoitus show- ja jazztanssia. Showjazz pohjautuu jazztanssiin ja nykytanssin tekniikoihin, mutta siihen on sekoittunut myös mm. show- ja discotanssia, hiphopia, latinalaisia tansseja sekä afro-tanssia. Tunnit sisältävät alkulämmittelyn, lihaskunto- ja tanssitekniikkaharjoituksia sekä erilaisia tanssisarjoja.