Showtanssi

Showtanssi on monipuolinen tanssilaji, joka yhdistelee tanssissa tarvittavaa perustekniikkaa sekä show´ta. Tanssisarjoissa voi olla vaikutteita muun muassa katulajeista, nyky- ja jazztanssista, latinalaisista tansseista tai discotanssista. Showtanssitunneilla oppii erilaisia tanssin perusteita kuten liikkeen suuntia ja tasoja, askelsarjoja, hyppyjä sekä piruetteja. Tunnelmat vaihtelevat hempeästä vauhdikkaaseen ja hilpeän hauskaan!  

AikuisShow 

AikuisShow-tanssitunneilla tehdään eri tanssilajeihin pohjautuvia tanssisarjoja aikuiseen makuun. Tunnit soveltuvat sekä aloittelijoille että kokeneille tanssijoille. Jokainen voi osallistua tunneille omien taitojen ja fyysisen kunnon mukaan, tässä ryhmässä tanssia lähestytään jokaisen oman kehon ehdoilla. Ryhmä on tarkoitettu yli 18-vuotiaille. 

Showjazz 

Showjazz on sekoitus jazztanssin tekniikkaa ja showtanssin vapautta ja tyyliä. Tunnit sisältävät alkulämmittely, lihaskunto- ja tanssitekniikkaharjoituksia sekä erilaisia tanssisarjoja. Showjazzissa painotetaan koordinaatiota ja rytmiikkaa, show-elementtejä unohtamatta!