Lyricall Jazz, Vogue, Twerk & Dancehall, Breakdance & Popping

Lyricall Jazz

Lyrical Jazz on vahvasti tanssillinen tunti, jossa keskitytään tunteiden ja musiikin tulkintaan. Jazz ja nykytanssitekniikoita hyödyntäen pyritään saada musiikki ja liike sulautumaan yhdeksi. Tunnit sisältävät alkulämmittelyn lisäksi erilaisia tekniikkaharjoitteita ja tanssisarjoissa pyritään ennenkaikkea eläytymään musiikin tulkintaan. Tunneilla keskitytään niin yksilölliseen lähestymistapaan, eläytymiseen sekä tekniikkaosuuksien harjoitteluun.

Vogue

Voguin on näyttävä tanssilaji, joka on saanut syntynsä New Yorkissa. Vogue lajiin kuuluvat mm. mallimaiset runway -kävelyt ja terävät käsiliikkeet sekä poseeraukset ja asennot. Laji on ottanut paljon vaikutteita mallimaailmasta ja kamppailulajeista.

Tunneilla keskitytään kauniisiin linjoihin, upeisiin kävelyihin ja poseerauksiin sekä linjakkaaseen tarkkaan käsitekniikkaan, lattiatyöskentelyyn unohtamatta opetella notkeutta vaativien elementtien tanssitekniikan perusteita. Varmasti saat itsevarmuutta, esiintymistä ja läsnäoloa tanssiisi kauden aikana!

Twerk & Dancehall

Dancehall on Jamaikalainen katutanssilaji, jonka liikekieleen kuuluu tiukat aksentit ja räjähtävyys yhdistyen sulavaan liikkeeseen. Twerkkaus tanssityyli on saanut suuren suosion, jossa liikekieli keskittyy alavartaloon , lantion liikehdintään ja pakaroiden pyöritykseen. Tältä yhdistelmä tunnilta ei tule puuttumaan energiaa, hikeä ja hauskuutta, kun kaksi seksikästä, hienpintaan nostattavaa tanssityyliä pistetään yhteen.

Molempien lajien tanssitekniikkaa lähdetään opettelemaan alkeista, ja tanssijoiden taitojen salliessa aletaan huomioida vaikeampia asioita tasoja ja liikelaatuja hyödyntäen. Tällä tunnilla mennään asenteella eikä pyydellä anteensi, vaan annetaan naisellisuuden ja tanssin ilon viedä mukanaan!

Breakdance & Popping

Breakdance & Popping tunneilla opetellaan breakdancea, hiphopia sekä sen alalajia poppingia. Tunti on sekoitus katutansseihin kuuluvaa rentoutta ja rytmin vaihdoksia ja breakdancen ja popping-tanssityylin perusteita. Popping on funkstyles-katutanssi, jossa tanssija jännittää kehon eri lihaksia rytmissä saaden aikaan tärähdyksen, josta käytetään nimitystä pop. Popping-tunneilla harjoitellaan tanssin perusliikkeitä, tekniikkaa, funkia, fiilistä, groovea, sanastoa ja tanssin sekä funkstyles-kulttuurin historiaa.

Breakdance

Break-tunneilla käydään läpi breikin perusteita liikekohtaisesti ja sarjoina. Tunneilla keskitytään erityisesti seisaaltaan tehtävien askelkuvioiden ja maassa tehtävien steppien opettelemiseen musiikin rytmiä rikkoen. Pidempään tanssineille break tarjoaa työkaluja oman tyylin löytämiseen ja hiomiseen. Tunneilla järjestetään harjoitusbattleja ja -rinkejä sekä valmistaudutaan esitykseen lukukauden lopussa. Tarkoituksena on auttaa tanssijaa löytämään vahvuutensa itseilmaisussa ja sulauttamaan liikekieli ja esiintyjäkarisma yhteen musiikin kanssa.

Äiti-Lapsi Bailatino

Lajikuvaus tulossa.....