Hiphop

Hiphop (yli 7-vuotiaille ikäluokittain) 

Hiphop-tunneilla keskitytään tekniikan ja taituruuden lisäksi tanssin riemuun. Hiphop yhdistelee erilaisia tanssilajeja mm. popping, locking, krump, electric boogie, breakdance, house jne. Hiphop korostaa yksilöllistä, omaa tyyliä, jolloin liikkeiden pitää näyttää ja tuntua omilta. Tunneilla harjoitetaan koordinaatiota ja kehonhallintaa. Vauhdikkaat tunnit koostuvat lämmittelystä, lihaskunto- ja venyttelyosuuksista sekä erilaisista tanssisarjoista. Musiikkeina soivat ohjaajasta ja tanssijoiden toiveista riippuen hiphop, r&b ja uusimmat hitit.  

Girly hiphop 

Girly hiphop on hiphoppia naisellisella kosketuksella, sisältäen hieman vaikutteita jazz- ja showtanssista. Tunnit ovat ohjaajansa näköisiä ja liikkeet ja sarjat keskittyvät naisellisten puolien esiin tuomiseen. Tunneilla soitetaan popmusiikkia, kuten Beyoncéa tai Lady Gagaa. 

HiphopShow 

HiphopShow on yhdistelmä hiphopin liikekieltä ja showtanssin näyttävyyttä. Tanssikoreografioihin voi sisältyä vaikutteita niin katutansseista kuin nykytanssin maailmasta. Musiikit voivat vaihdella lyyrisestä rytmikkääseen, konemusiikista reggaehen.  

Newstyle 

Newstyle on yksi hiphopin muoto. 90-luvulla hiphop-musiikki muuttui ja kasvoi kauemmaksi funkista, ja siitä tuli hitaampaa ja aggressiivisempaa. Moderni hiphop-musiikki synnytti "uuden hiphopin", jota inspiroi "old school" -tanssit. Suurin osa liikkeistä suoritetaan ylhäällä, toisin kuin breakdancessa.