Aikuiset

Aikuisten tunneilla mennään aikuisten ehdoilla ja taidoilla sekä pienellä pilkkeellä silmakulmassa. Voi treenata ja tanssia oman kehonsa antamilla mahdollisuuksilla. Tutustu tarjoamiimme aikuisten ja nuorten aikuistentunteihin!

AikuisShow

AikuisShow-tanssitunneilla tehdään eri tanssilajeihin pohjautuvia tanssisarjoja aikuisten ehdoilla ja taidoille sovitettuna. Tunnit soveltuvat sekä aloittelijoille että kokeneille tanssijoille. Jokainen voi osallistua tunneille omien taitojen ja fyysisen kunnon mukaan, kokeillen omia rajojaan tanssin keinoin. Ryhmä on tarkoitettu yli 18-vuotiaille.

Showtanssi alkeet yli 20v

Ryhmä on tarkoitettu aikuisille joilla ei ole aikaisempaa kokemusta Showtanssista, ryhmään vaatimuksena on kävelytaito, kunhan hallitsee kävelyn, opettaja opettaa muuttamaan kävelyn tanssiksi.

BailatinoMix

BailatinoMix tuntien tarkoituksena on kehittää omaa vartalon käyttöä omien resurssien mukaan. Tunneilla tanssitaan bailatino-tunneista tuttuihin rytmeihin yhdistäen katulajeista tulevia kehonhallintaan ja liikkuvuuteen liittyviä tekniikkaharjoitteita. Tunneilla ei vaadita aikaisempaa tanssitekniikan osaamista vaan tärkeintä on liikunnan ja tanssin ilo. Kunto ja tanssitaito kohoavat melkein huomaamatta, kun pitää tanssien hauskaa muun ryhmän kanssa. Tunnit on tarkoitettu yli 16-vuotiaille.