Tanssinohjaajat

Leenu Ahonen

Olen ollut Möysän Nuorisoseurassa lapsesta asti harrastajana eri tanssilajeissa. Valmistuin seuran ohjaajakoulutuksesta keväällä 2013, jonka jälkeen aloin opettamaan katutansseja. Erikoiskoulutusryhmien katutanssilajien ohjaaminen on ollut vastuullani tammikuusta 2014 lähtien. Nyt opetan itse samalla kun opiskelen lisää. Ohjaajana olen reilu ja kaverillinen samalla kun toimin nuorten katutanssipuolella suunnan näyttäjänä heidän tiellään oman ilmaisun löytämiseen. Pyrin olemaan monipuolinen antaen tanssijoille kokemusta eri katutanssilajeista. Tärkeää minulle on, että tunneilla on mukava ja rento ilmapiiri.

Tanssilajit: Hiphop, Newstyle Hiphop

Kiia Ahola

Opiskelen tällä hetkellä lastenohjaajaksi ja tanssi on ollut aina lähellä sydäntäni. Aloitin seuralla BoomeR- hiphopryhmässä, jonka jälkeen olen kokeillut muitakin lajeja. Olin seuran seuran ohjaajakoulutuksesta 2014 - 2015, jonka jälkeen pääsin heti apuohjaamaan alle kouluikäisten ryhmiä. Olen toiminut Pingut ja Pampulat ryhmien apuohjaajana useamman kauden ja ensi syksyllä toimin kyseisten ryhmien ohjaajana.

Minulle on tärkeää, että lapset pääsevät oppimaan tanssitekniikkaa unohtamatta tanssin ilon ja tekemisen riemun tärkeyttä. Toivon, että pienet tanssijat saavat onnistumisen kokemuksia tunneillani.

Tanssilajit: Satutanssi, Lastantanssi

Carine Cilpa-Kröning

Olen syntyperäinen ranskalainen, joka on syntynyt ja kasvanut Pariisissa, Ranskassa. 
Olen tanssinut noin 30 vuotta, aloittaen baletista ja modernista jazzista. Tanssi on intohimoni, mutta myös johdattanut elämääni. Olen myös erikoistunut muihin tanssilajeihin kuten dancehall, reggaetón, latinalaiset tanssit ja moderni tanssi. Minulle tanssissa on tärkeää se mitä tunnet ja miten voisit ilmaista itseäsi. Olen opettanut erilaisia tanssitunteja Fellmannialla ja muilla yleisillä saleilla. Minun päämääräni on jakaa intohimoani tanssiin ja tehdä aloittelijastakin tanssimista rakastava. Tervetuloa tunneilleni hymyn ja motivaation kanssa.


Tanssilajit: Satubaletti, Baletti, Showtanssi, Hiphop, Modernitanssi, Jazztanssi, Latinalaiset tanssit, Afrotanssi, Breakdance/dancehall ja BailatinoMix
 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

I am a french native woman who has been growing up and raisen in France, Paris.

I have been dancing for about 30 years, starting with ballet and modern jazz. Dancing being a passion but also the spirit leading part of my life. I have been also specialized in other dancing such as dancehall, reggaetón, latin dances and modern dance. Dancing is how you feel and how you could experss yourself. I have been teaching different dancing in Fellmannia and public gyms. My goal is to share my passion of dancing and to make any beginner to dancing lover. Welcome to dance with a huge smile and motivation.

Tanssilajit: Ballet, Showdance, Hiphop, Moderndance, Jazzdance, Latindances, Afrodances, Breakdance/dancehall, BailatinoMix

Kiia Happonen

Olen ollut Möysän Nuorisoseuralla lapsesta asti harrastajana eri tanssilajeissa, jonka lisäksi opiskelin Lahden musiikkiopistolla. Olen ollut useita vuosia seuran tanssinopettajana monissa eri ryhmissä. Erikoiskoulutusryhmien katutanssilajien ohjaaminen on ollut vastuullani jo useana vuonna. Keväällä 2014 hip hop ryhmäni NoNStoP pääsi edustamaan aluettamme valtakunnalliseen SottiisiMoves tapahtumaan. Ohjaajana olen vaativa ja pyrin olemaan monipuolinen antaen tanssijoille kokemusta eri tanssilajeista. Tärkeää minulle on, että tunneilla on mukava ja rento ilmapiiri.

Tanssilajit: HiphopShow, Hiphop, Lastentanssi, Satutanssi, Showtanssi

Camilla Heinrichs

Olen tanssinut Möysän Nuorisoseuralla vuodesta 2008 lähtien. Omana päälajinani toimii showjazz, mutta olen tanssinut monipuolisesti vähän kaikkea breikistä balettiin. Valmistuin ohjaajakoulutuksesta keväällä 2014, ja sen jälkeen olen toiminut apuohjaajana muutamissa ryhmissä. Syksyllä 2015 aloitan oman ryhmän ohjaamisen ja lajina on satubaletti. Ohjaajana pyrin olemaan ystävällinen sekä sopivan tiukka.

Tanssilajit: Satubaletti, Satutanssi, Lastentanssi, Showtanssi, ShowJazz

Sara Ilén

Olen harrastanut tanssia ihan taaperoiästä lähtien ja saanut tutustua eri lajeihin kuten showtanssiin, hiphoppiin, houseen sekä street-lajeihin. Olen tanssinut Möysän Nuorisoseuralla 2010 lähtien ja toiminut apuohjaajana 2014-2016. Ohjaajana olen kannustava, reipas sekä tarpeen vaatiessa tiukka ja vaativa. Jotta jokaisen tanssijan olisi mukava tulla tunneille, pidän ilmapiirin myönteisenä ja inspiroivana! Tunneilla pyrin monipuolisuuteen ja ottamaan kaikki tanssijat yksilöinä huomioon. Ohjaajana toivon, että tunneillani tanssiin tutustumisen lisäksi myös kanssatanssijat tulisivat tutuiksi, jotta tanssitunneista tulisi vieläkin positiivisempia kokemuksia. Syksyllä 2016 sain omat showtanssiryhmät, joihin kaikki tanssijat ovat tervetulleita nauttimaan hyvästä ilmapiiristä sekä tanssin ilosta! 

Tanssilajit: Showtanssi

Ilona Korkalainen

Olen useita vuosia tanssinut eri lajeja. Olen ollut apuohjaajana parisen vuotta alle kouluikäisten tanssiryhmissä ja tarvittaessa tuurannut niin alle kouluikäisten kuin kouluikäisten tanssitunneilla. Nyt onkin aika jatkaa varsinaisena ohjaajana omien tanssiryhmien kanssa.

Pidän lapsista, joten odotan innolla, kun pääsen itse suunnittelemaan ja opettamaan heille tanssin alkeita. Aion hyödyntää viime vuosien oppeja, joita olen saanut niin satutanssi, lastentanssi, satubaletti ja showtanssi tunneilla apuohjaamisesta.

Ohjaajana olen ystävällinen ja ymmärtäväinen ja tilanteen vaatiessa tiukka, jotta lapsilla on turvallista harrastaa tanssitunneilla.

Tanssilajit: Satutanssi, Lastentanssi, Satubaletti, Showtanssi

Lilli Korhonen

Tanssimisen aloitin jo pienenä, ja viime vuosien myötä innostuin lisää tanssimisesta ja varsinkin pienten ohjaamisesta. Viime vuoden toimin useassa alle kouluikäisten ryhmässä apuohjaajana ja nyt pääsenkin ohjaamaan pieniä satutanssijoita samalla kuin opiskelen itse lisää. Ohjaajana pyrin olemaan sopivan tiukka unohtamatta luovaa joustavuutta sekä lasten luontaista kykyä oppia leikin kautta. Minulle on tärkeää, että tanssimisen riemu, tekemisen meininki ja positiiviset kokemukset välittyvät pienille.

Tanssilajit: Satutanssi, Lastentanssi, Showtanssi

Julia Koskela

Tanssimisen aloitin jo pienenä, josta lähtien olen rakastanut tanssimista. Katulajit ovat sydäntäni lähellä, vaikka muutakin on tullut kokeiltua. Olen useana vuotena toiminut apuohjaajana ja nyt syksyllä 2017 alan ohjaamaan PRO Lil ryhmää katulajien puolella samalla kun opiskelen itsekin lisää.

Ohjaajana olen ystävällinen ja rento. Olen kuitenkin tarkka siitä, että tunneilla käydyt asiat opitaan oikein. Odotan jo ensimmäistä tanssituntia! 

Tanssilajit: Showtanssi, hiphop

Mea-Maria Pohjalainen

Tanssi on ollut osa elämääni jo reilusti yli 20 vuoden ajan. Olen siis aloittanut harrastamisen jo lapsena, ja vuosien sekä useiden lajien jälkeen voin sanoa tansssin olevan enemmän elämäntapa kuin harrastus. Möysän Nuorisoseuralle "eksyin" jo vuonna 2003 ja olen siitä asti toiminut niin harrastajana kuin ohjaajanakin ja aiemmin myös hallituksen jäsenenä.

Eri tanssilajeista koen sydäntäni lähinnä oleviksi showtanssin, street/hiphopin ja lattarit. Ohjaustaustani on aikuisten ryhmästä ja palaan jälleen vuoden tauon jälkeen syksyllä Lumi-ryhmän luotsiksi. Tunneillani keskitytään tanssista nauttimiseen ja omien rajojensa löytämiseen, venyttämiseen ja jopa rikkomiseen. Tekniikkaa ja lihaskuntoa sopivassa suhteessa. Tunneillani on rento ilmapiiri ja yhdessa tekemisen meininki. Vaikka etenemme aina ryhmän ehdoilla ja toiveita noudattaen, olen myös tiukka vaatimaan jokaista haastamaan itsensä.

"And those who were dancing were thought to be insane by those who could not hear th music." -Friedrich Wilhelm Nietzsche

Tanssilajit: Showtanssi, Hiphop, Latinobic, Reggaeton

Henni Lehtinen

Olen nuoriso-ohjaajaksi valmistunut nuori nainen, jonka lähellä sydäntä on show-lajit ja katutanssit. Kipinän tanssimiseen olen saanut Möysän Nuorisoseuralla vuonna 2004, jonka jälkeen tieni jatkui Hot Club Liikuntakoulun Primus-ryhmiin. SM-kilpailuissa olen käynyt neljä kertaa ja saavutimme 4. sijan junioreiden show pienryhmässä. Tieni jatkui Lahden Tanssiopistolle. Vuonna 2013 tulin takaisin Möysän Nuorisoseuralle ohjaajakoulutukseen ja ohjaajaksi.

Tanssikokemusta ja esiintymistä on kertynyt matkalla paljon, olen tanssinut vuoden verran mm. Pelicans Dancerseissa. Tällä hetkellä tanssin kannustusjoukossa Lahti Basketball Dance Crew ryhmässä suurhallilla koripallopeleissä ja keikkailen ympäri Suomea Lamourettes-ryhmässä. Tanssi on minulle oppimista, oivaltamista, hämmästymistä, ihmettelyä. Tanssin on minulle esiintyjyyttä, seikkailua ja taitoa. Tanssi on minulle jotain paljon suurempaa kuin minä itse.

Olen jämäkkä ja tarkka ohjaaja mutta säilytän tunneillani hyvän ja rennon fiiliksen. Tahdon tanssijani nauttivan tunneistani ja joka hetkestä tanssisalissa. Tanssi on ihanaa, vapauttavaa ja minulle se on yksi työkalu, jolla pystyn tekemään merkityksellisiä esityksiä.

Tanssilajit: ShowJazz, Showtanssi, Musical Dance, Hiphop, Twerk & Dancehall

Elli Moilanen

Olen tanssinut Möysän Nuorisoseuralla vuodesta 2013 lähtien. Olen tanssinut niin showta, hiphoppia kuin houseakin. Olen apuohjannut pienten lasten tanssiryhmiä noin 2 vuotta. Valmistuin ohjaajakoulutuksesta keväällä 2017.

Ohjaajana olen iloinen, aito ja sopivasti tiukka. Tunneillani pyrin pitämään positiivista ja kannustavaa ilmapiiriä. Ohjaajana toivon, että pienimmätkin tanssijat saavat onnistumisen ilon tunneillani. Luottamus oppilaiden ja oppilaiden vanhempien välillä on minulle tärkeä.

Tanssilajit: Satutanssi, Lastentanssi, Satubaletti

Emilia Honkanen

Lisätietoa tulossa

Anette Ruusuvirta

Möysän Nuorisoseuralla olen tanssinut vuodesta 2012 lähtien. Olen tanssinut showtanssia sekä erilaisia katulajeja, kuten housea. Olen myös toiminut apuohjaajana alle kouluikäisten ryhmissä. Valmistuin ohjaajakoulutuksesta keväällä 2017.

Ohjaajana haluan nähdä tanssin ilon ja kehityksen oppilaissa. Kannustan ja tuen jokaista, sekä otan kaikki huomioon. Tunneillani haluan pitää yllä yhteishenkeä. Minulle tärkeää on tehdä sellaisia tunteja, joista oppilaat itse nauttivat.

Tanssilajit: Satutanssi, Lastentanssi, Showtanssi

Joonas Saarela

Intohimoni on breakdance ja palaan takaisin ohjaajarivistöön pienen tauon jälkeen. Olen valmistunut seuran ohjaajakoulutuksesta 2013 ja siitä lähtien olen ohjannut Breakdance sekä hiphop ryhmiä. Minulle tanssitunneilla on tärkeintä, että tanssijoille välittyy tanssin ilo samalla kun he kehittyvät itse.

Tanssilajit: Hiphop, Breakdance, C-Walk, Popping

Minttu Tuura

Olen pääkaupunkiseudulta Lahteen muuttanut tanssijat, joka on myös vuodesta 2013 ohjannut tanssiryhmiä eri ikäisille useissa eri lajeissa. Päälajina minulla onollutlähivuosina Commercial -dance ja Streetdance. Ennen innostustani disco- ja streetlajeihin tanssin showtanssia. Viimeiset vuoden olen toiminut tanssijana Step Up tanssikoulun Streetin koulutusohjelmassa. Myös suurimmat saavutukseni olen saanut katutanssien puolella.
Street-tanssin SM-kulta 2013 (pienryhmä, DCA)
Street-tanssin SM-hopea 2009 (pienryhmä, Tanssikoulu Flow)
Street-tanssin SM-kilpailut 4.sija 2009 (soolo)

Nyt keskityn tanssin opettamiseen opiskelujeni ohella.

Opettajana olen iloinen, kannustava, mutta myös vaatia. Tykkään haastaa oppilaani. Vahvan tanssitaustan vuoksi minulta onnistuu lajin kuin lajin ohjaus.

Tanssilajit:streetdance, commercial dance, disco- ja showtanssi, satutanssi, lastentanssi

Rosita Vento

Aloitin tanssiharrastuksen kun olin 6-vuotias showjazz- tanssilla. Kuitenkin lähivuosina olen tanssinut enemmän hiphoppia ja katulajeja, joihin olen kiintynyt. Olen useampana vuonna apuohjannut kouluikäisten ryhmissä ja keväällä 2017 sain pari omaa ryhmää ohjattavaksi.

Pyrin pitämään tunneillani positiivisen ilmapiirin ja kehittämään jokaista tanssijaa. Tyyliltäni olen menevä ja tykkään tehdä koreografioita meneviin kappaleisiin. Otan myös tunneilla huomioon tanssijoiden toiveet ja autan heitä löytämään oman tyylinsä tanssista.

Tanssilajit: Streetshow

Suosittele meitä