Tanssinohjaajat

Leenu Ahonen

Olen ollut Möysän Nuorisoseurassa lapsesta asti harrastajana eri tanssilajeissa. Valmistuin seuran ohjaajakoulutuksesta keväällä 2013, jonka jälkeen aloin opettamaan katutansseja. Erikoiskoulutusryhmien katutanssilajien ohjaaminen on ollut vastuullani tammikuusta 2014 lähtien. Nyt opetan itse samalla kun opiskelen lisää. Ohjaajana olen reilu ja kaverillinen samalla kun toimin nuorten katutanssipuolella suunnan näyttäjänä heidän tiellään oman ilmaisun löytämiseen. Pyrin olemaan monipuolinen antaen tanssijoille kokemusta eri katutanssilajeista. Tärkeää minulle on, että tunneilla on mukava ja rento ilmapiiri.

Tanssilajit: Hiphop, Newstyle Hiphop

Kiia Ahola

Opiskelen tällä hetkellä lastenohjaajaksi ja tanssi on ollut aina lähellä sydäntäni. Aloitin seuralla BoomeR- hiphopryhmässä, jonka jälkeen olen kokeillut muitakin lajeja. Olin seuran seuran ohjaajakoulutuksesta 2014 - 2015, jonka jälkeen pääsin heti apuohjaamaan alle kouluikäisten ryhmiä. Olen toiminut Pingut ja Pampulat ryhmien apuohjaajana useamman kauden ja ensi syksyllä toimin kyseisten ryhmien ohjaajana.

Minulle on tärkeää, että lapset pääsevät oppimaan tanssitekniikkaa unohtamatta tanssin ilon ja tekemisen riemun tärkeyttä. Toivon, että pienet tanssijat saavat onnistumisen kokemuksia tunneillani.

Tanssilajit: Satutanssi, Lastantanssi

Carine Cilpa-Kröning

Olen syntyperäinen ranskalainen, joka on syntynyt ja kasvanut Pariisissa, Ranskassa. 
Olen tanssinut noin 30 vuotta, aloittaen baletista ja modernista jazzista. Tanssi on intohimoni, mutta myös johdattanut elämääni. Olen myös erikoistunut muihin tanssilajeihin kuten dancehall, reggaetón, latinalaiset tanssit ja moderni tanssi. Minulle tanssissa on tärkeää se mitä tunnet ja miten voisit ilmaista itseäsi. Olen opettanut erilaisia tanssitunteja Fellmannialla ja muilla yleisillä saleilla. Minun päämääräni on jakaa intohimoani tanssiin ja tehdä aloittelijastakin tanssimista rakastava. Tervetuloa tunneilleni hymyn ja motivaation kanssa.


Tanssilajit: Satubaletti, Baletti, Showtanssi, Hiphop, Modernitanssi, Jazztanssi, Latinalaiset tanssit, Afrotanssi, Breakdance/dancehall ja BailatinoMix
 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

I am a french native woman who has been growing up and raisen in France, Paris.

I have been dancing for about 30 years, starting with ballet and modern jazz. Dancing being a passion but also the spirit leading part of my life. I have been also specialized in other dancing such as dancehall, reggaetón, latin dances and modern dance. Dancing is how you feel and how you could experss yourself. I have been teaching different dancing in Fellmannia and public gyms. My goal is to share my passion of dancing and to make any beginner to dancing lover. Welcome to dance with a huge smile and motivation.

Tanssilajit: Ballet, Showdance, Hiphop, Moderndance, Jazzdance, Latindances, Afrodances, Breakdance/dancehall, BailatinoMix

Kiia Happonen

Olen ollut Möysän Nuorisoseuralla lapsesta asti harrastajana eri tanssilajeissa, jonka lisäksi opiskelin Lahden musiikkiopistolla. Olen ollut useita vuosia seuran tanssinopettajana monissa eri ryhmissä. Erikoiskoulutusryhmien katutanssilajien ohjaaminen on ollut vastuullani jo useana vuonna. Keväällä 2014 hip hop ryhmäni NoNStoP pääsi edustamaan aluettamme valtakunnalliseen SottiisiMoves tapahtumaan. Ohjaajana olen vaativa ja pyrin olemaan monipuolinen antaen tanssijoille kokemusta eri tanssilajeista. Tärkeää minulle on, että tunneilla on mukava ja rento ilmapiiri.

Tanssilajit: HiphopShow, Hiphop, Lastentanssi, Satutanssi, Showtanssi

Camilla Heinrichs

Moikka!

Tanssia on takana itselläni jo hieman yli kymmenen vuotta. Tämän lisäksi monia muitakin lajeja aina nyrkkeilystä kalliokiipeilyyn on tullut kokeiltua. Vapaa-ajan harrastuksiini kuuluu kielten opiskelu, leipominen ja matkustaminen. Aloitin apuohjaamisen vuonna 2012, ja siitä siirryin ohjaamiseen muutamia vuosia sitten vuonna 2015.

Tunneillani keskitytään liikkeiden oikeaoppiseen opetteluun alusta loppuun sekä notkeuteen. Aikaa käytetään myös tietysti koreografioiden, lattiasarjojen, tanssisanaston ja kehonhuollon opetteluun. Ilmapiiri tunneillani on aina ollut hyvä ja kaikki tanssijat ovat kehittyneet lyhyessä ajassa. Tavoitteenani onkin opettaa tanssijoitani ilmaisemaan itseään tanssinkeinoin, ja työskentelemään ryhmässä.

Lajit: ShowJazz, Lyrical Jazz, Lyrical, Modern Jazz, Vogue, Waacking, Stiletto Dance

Hey!

I have been dancing over ten years. Besides dancing I have tried many different sports from boxing to rock-climbing. During my free-time I like to study languages, bake and travel. I started as an assistant dance teacher in 2012. Few years ago, in 2015 I became a teacher with my own group.

During my dance lessons dancers focus on learning how to make the moves properly from the beginning to the very end. Of course, we use time to actual dancing as well ­–like doing choreographies, floorwork, learning dance vocabulary and learning how to take care of dancer’s body. The atmosphere has always been great during my dance lessons. The dancers have grown as dancers a lot in a short time. My aim is to teach to my dance students how to express themselves through dancing and how to work in a group.

//If you’re uncomfortable or something with speaking in Finnish you can come to my lessons and speak in English. We will sort it out! I also welcome everyone who wants to learn Finnish!

Dance styles: ShowJazz, Lyrical Jazz, Modern Jazz, Vogue, Waacking, Stiletto Dance

Sara Ilén

Olen harrastanut tanssia ihan taaperoiästä lähtien ja saanut tutustua eri lajeihin kuten showtanssiin, hiphoppiin, houseen sekä street-lajeihin. Olen tanssinut Möysän Nuorisoseuralla 2010 lähtien ja toiminut apuohjaajana 2014-2016. Ohjaajana olen kannustava, reipas sekä tarpeen vaatiessa tiukka ja vaativa. Jotta jokaisen tanssijan olisi mukava tulla tunneille, pidän ilmapiirin myönteisenä ja inspiroivana! Tunneilla pyrin monipuolisuuteen ja ottamaan kaikki tanssijat yksilöinä huomioon. Ohjaajana toivon, että tunneillani tanssiin tutustumisen lisäksi myös kanssatanssijat tulisivat tutuiksi, jotta tanssitunneista tulisi vieläkin positiivisempia kokemuksia. Syksyllä 2016 sain omat showtanssiryhmät, joihin kaikki tanssijat ovat tervetulleita nauttimaan hyvästä ilmapiiristä sekä tanssin ilosta! 

Tanssilajit: Showtanssi

Ilona Korkalainen

Olen useita vuosia tanssinut eri lajeja. Olen ollut apuohjaajana parisen vuotta alle kouluikäisten tanssiryhmissä ja tarvittaessa tuurannut niin alle kouluikäisten kuin kouluikäisten tanssitunneilla. Nyt onkin aika jatkaa varsinaisena ohjaajana omien tanssiryhmien kanssa.

Pidän lapsista, joten odotan innolla, kun pääsen itse suunnittelemaan ja opettamaan heille tanssin alkeita. Aion hyödyntää viime vuosien oppeja, joita olen saanut niin satutanssi, lastentanssi, satubaletti ja showtanssi tunneilla apuohjaamisesta.

Ohjaajana olen ystävällinen ja ymmärtäväinen ja tilanteen vaatiessa tiukka, jotta lapsilla on turvallista harrastaa tanssitunneilla.

Tanssilajit: Satutanssi, Lastentanssi, Satubaletti, Showtanssi

Lilli Korhonen

Tanssimisen aloitin jo pienenä, ja viime vuosien myötä innostuin lisää tanssimisesta ja varsinkin pienten ohjaamisesta. Viime vuoden toimin useassa alle kouluikäisten ryhmässä apuohjaajana ja nyt pääsenkin ohjaamaan pieniä satutanssijoita samalla kuin opiskelen itse lisää. Ohjaajana pyrin olemaan sopivan tiukka unohtamatta luovaa joustavuutta sekä lasten luontaista kykyä oppia leikin kautta. Minulle on tärkeää, että tanssimisen riemu, tekemisen meininki ja positiiviset kokemukset välittyvät pienille.

Tanssilajit: Satutanssi, Lastentanssi, Showtanssi

Mea-Maria Pohjalainen

Tanssi on ollut osa elämääni jo reilusti yli 20 vuoden ajan. Olen siis aloittanut harrastamisen jo lapsena, ja vuosien sekä useiden lajien jälkeen voin sanoa tansssin olevan enemmän elämäntapa kuin harrastus. Möysän Nuorisoseuralle "eksyin" jo vuonna 2003 ja olen siitä asti toiminut niin harrastajana kuin ohjaajanakin ja aiemmin myös hallituksen jäsenenä.

Eri tanssilajeista koen sydäntäni lähinnä oleviksi showtanssin, street/hiphopin ja lattarit. Ohjaustaustani on aikuisten ryhmästä ja palaan jälleen vuoden tauon jälkeen syksyllä Lumi-ryhmän luotsiksi. Tunneillani keskitytään tanssista nauttimiseen ja omien rajojensa löytämiseen, venyttämiseen ja jopa rikkomiseen. Tekniikkaa ja lihaskuntoa sopivassa suhteessa. Tunneillani on rento ilmapiiri ja yhdessa tekemisen meininki. Vaikka etenemme aina ryhmän ehdoilla ja toiveita noudattaen, olen myös tiukka vaatimaan jokaista haastamaan itsensä.

"And those who were dancing were thought to be insane by those who could not hear th music." -Friedrich Wilhelm Nietzsche

Tanssilajit: Showtanssi, Hiphop, Latinobic, Reggaeton

Henni Lehtinen

Olen nuoriso-ohjaajaksi valmistunut nuori nainen, jonka lähellä sydäntä on show-lajit ja katutanssit. Kipinän tanssimiseen olen saanut Möysän Nuorisoseuralla vuonna 2004, jonka jälkeen tieni jatkui Hot Club Liikuntakoulun Primus-ryhmiin. SM-kilpailuissa olen käynyt neljä kertaa ja saavutimme 4. sijan junioreiden show pienryhmässä. Tieni jatkui Lahden Tanssiopistolle. Vuonna 2013 tulin takaisin Möysän Nuorisoseuralle ohjaajakoulutukseen ja ohjaajaksi.

Tanssikokemusta ja esiintymistä on kertynyt matkalla paljon, olen tanssinut vuoden verran mm. Pelicans Dancerseissa. Tällä hetkellä tanssin kannustusjoukossa Lahti Basketball Dance Crew ryhmässä suurhallilla koripallopeleissä ja keikkailen ympäri Suomea Lamourettes-ryhmässä. Tanssi on minulle oppimista, oivaltamista, hämmästymistä, ihmettelyä. Tanssin on minulle esiintyjyyttä, seikkailua ja taitoa. Tanssi on minulle jotain paljon suurempaa kuin minä itse.

Olen jämäkkä ja tarkka ohjaaja mutta säilytän tunneillani hyvän ja rennon fiiliksen. Tahdon tanssijani nauttivan tunneistani ja joka hetkestä tanssisalissa. Tanssi on ihanaa, vapauttavaa ja minulle se on yksi työkalu, jolla pystyn tekemään merkityksellisiä esityksiä.

Tanssilajit: ShowJazz, Showtanssi, Musical Dance, Hiphop, Twerk & Dancehall

Elli Moilanen

Olen tanssinut Möysän Nuorisoseuralla vuodesta 2013 lähtien. Olen tanssinut niin showta, hiphoppia kuin houseakin. Olen apuohjannut pienten lasten tanssiryhmiä noin 2 vuotta. Valmistuin ohjaajakoulutuksesta keväällä 2017.

Ohjaajana olen iloinen, aito ja sopivasti tiukka. Tunneillani pyrin pitämään positiivista ja kannustavaa ilmapiiriä. Ohjaajana toivon, että pienimmätkin tanssijat saavat onnistumisen ilon tunneillani. Luottamus oppilaiden ja oppilaiden vanhempien välillä on minulle tärkeä.

Tanssilajit: Satutanssi, Lastentanssi, Satubaletti

Emilia Honkanen

Lisätietoa tulossa

Anette Ruusuvirta

Möysän Nuorisoseuralla olen tanssinut vuodesta 2012 lähtien. Olen tanssinut showtanssia sekä erilaisia katulajeja, kuten housea. Olen myös toiminut apuohjaajana alle kouluikäisten ryhmissä. Valmistuin ohjaajakoulutuksesta keväällä 2017.

Ohjaajana haluan nähdä tanssin ilon ja kehityksen oppilaissa. Kannustan ja tuen jokaista, sekä otan kaikki huomioon. Tunneillani haluan pitää yllä yhteishenkeä. Minulle tärkeää on tehdä sellaisia tunteja, joista oppilaat itse nauttivat.

Tanssilajit: Satutanssi, Lastentanssi, Showtanssi

Joonas Saarela

Aloitin tanssimisen vuonna 2010. Minulle on sen jälkeen kertynyt kokemusta monista eri katutanssilajeista, mutta viime vuosina olen keskittynyt eniten poppingiin. Valmistuin seuran ohjaajakoulutuksesta vuonna 2014 ja aloitin omien tanssituntieni ohjaamisen samana syksynä.

Minulle tanssimisessa tärkeintä on itseilmaisu ja tahdonkin auttaa tanssijoitani ilmaisemaan itseään tanssimisen kautta, samalla kun he kehittyvät  tanssijoina.

I started dancing in 2010. Since then I´ve gatherd experience from many different street dance styles. But recently I`ve mostly focused on popping. I graduated from MNS`s dance instructor training in 2014 and started teaching my own classes in the fall of that year.

Self-expression is the most important part about dancing for me. So, I want to help my dancers to express themselves through dancing, while they develop as dancers.

I can also teach in English, so you can come to my classes even if you don`t speak Finnish.

Tanssilajit: Hiphop, Breakdance, C-Walk, Popping

Tiia Bucovschi

Noora Huikko

Noora on löytänyt tanssin elämäänsä jo 3-vuotiaana ja monista kokeilemistaan tanssilajeista hänelle mieluisimpia ovat baletti, nyky- sekä showtanssi. Keväällä 2013 hän suoritti tanssin laajan oppimäärän syventävät opinnot. Noora opiskelee sosionomiksi ja on aikaisemmalta koulutukseltaan nuoriso- ja vapaa-ajanohjaaja.
Oppilaat kuvailevat Nooran olevan rento, mutta tavoitteellinen sekä inspiroiva opettaja. Tunneillaan Noora yhdistelee vapaasti tekniikkaa sekä improvisaatiota. Tärkeintä on mahdollisuus oppia ja onnistua, unohtamatta tanssin riemua! 

Suosittele meitä