Tanssitunnit alkavat tällä viikolla Tonttilassa ja Erstaalla

28.8.2017

Tanssikausi starttaa tänään Tonttilasalilla ja Tonttilan balettisalissa. Huomenna pyörähtää Erstan koululla harjoittelevat ryhmät käyntiin. Ensiviikolla tanssitunnit alkavat Joutjärven nuorisotalolla ja Ahtialan nuorisotalolla harjoittelevilla ryhmillä. Vaikka et ehtisikään saada tervetuloa tanssitunnille kirjettä - tervetuloa ensimmäisille tanssitunneille starttaamaan tanssiharrastusta.

Jos et ole vielä ilmoittautunut tanssitunnille, voit mennä ensimmäisiin harjoituksiin ja pyytää ohjaajilta kausimaksun maksuohjeet ja ilmoittautumislapun. Niille tanssitunneille voi mennä ilman ilmoittautumista, joihin ole päivittynyt lukujärjestykseen mainintaa täynnä. Varalla oleviin tanssijoihin otetaan yhteyttä joko sähköpostitse tai soittaen mahdollisen oppilaspaikan vapautuessa.

Olettehan maksaneet kausimaksunne, koska osaan tanssiryhmistä on jonoa. Kaikilla niillä tanssiryhmiin ilmoittautuneilla on tällä hetkellä oppilaspaikkansa, jotka ovat saaneet kausimaksun maksuohjeet sähköisesti, joten reippain mielin tanssitunneille!

Suosittele meitä

Uusimmat aiheet

Tanssitunnit joululomalla loppiaiseen asti

13.12.2017
Tanssitunneilla on alkanut joululoma ja toimisto on satunnaisesti auki joululoman aikana. Toimiston väen tavoittaa taas vuoden vaihteen jälkeen tiistaina 2.1.2018 lähtien normaalisti ja tanssitunnit alkavat loppiaisen jälkeen viikolla 2... Lue lisää »