Tanssitunnit alkavat tällä viikolla Tonttilassa ja Erstaalla

28.8.2017

Tanssikausi starttaa tänään Tonttilasalilla ja Tonttilan balettisalissa. Huomenna pyörähtää Erstan koululla harjoittelevat ryhmät käyntiin. Ensiviikolla tanssitunnit alkavat Joutjärven nuorisotalolla ja Ahtialan nuorisotalolla harjoittelevilla ryhmillä. Vaikka et ehtisikään saada tervetuloa tanssitunnille kirjettä - tervetuloa ensimmäisille tanssitunneille starttaamaan tanssiharrastusta.

Jos et ole vielä ilmoittautunut tanssitunnille, voit mennä ensimmäisiin harjoituksiin ja pyytää ohjaajilta kausimaksun maksuohjeet ja ilmoittautumislapun. Niille tanssitunneille voi mennä ilman ilmoittautumista, joihin ole päivittynyt lukujärjestykseen mainintaa täynnä. Varalla oleviin tanssijoihin otetaan yhteyttä joko sähköpostitse tai soittaen mahdollisen oppilaspaikan vapautuessa.

Olettehan maksaneet kausimaksunne, koska osaan tanssiryhmistä on jonoa. Kaikilla niillä tanssiryhmiin ilmoittautuneilla on tällä hetkellä oppilaspaikkansa, jotka ovat saaneet kausimaksun maksuohjeet sähköisesti, joten reippain mielin tanssitunneille!

Suosittele meitä

Uusimmat aiheet

Tanssitunneilla "Avoimet Ovet" viikolla 8

13.2.2018
Ensi viikolla 19.2 -  23.2.2018 tanssitunneilla vietetään Avoimien Ovien päivää, jolloin perheenjäsenet ovat tervetulleita seuraamaan tanssitunteja. Saattaa jopa olla, että aikuiset ja sisarukset pääsevät osallistumaan joillain... Lue lisää »