Tonttila-Sali
Salonaukio 5, 15170 LAHTI
Kevään 2019 lukujärjestys
on laadittu ja sähköinen ilmoittautuminen avattu. Tunnit alkavat viikolla 2 .
Voit ilmoittautua ryhmään ilmoittautumislomakkeella. Mikäli ryhmän kohdalla lukee täynnä, voit ilmoittautua ryhmään varalle.

 

Maanantai
Maanantai Laji ikä Opettaja Ryhmä kesto
17.00-
18.00
60
min
18.00-
19.00
Hiphop alkeet yli 7 v Carina
Cilpa-Kröning
TwoStep 60
min
19.00-
20.00
AikuisShowtanssi yli 18v Mea Pohjalainen Lumi 60
min
20.00-
21.00
StreetJazz yli 16v Henni Lehtinen Stay 60
min
Tiistai
16.30-
17.15
Luova alkeisbaletti yli 7v Noora Huikko Halla 45
min
17.15-
18.00
Satubaletti 5-6v Noora Huikko Aava 45
min
18.00-
19.00
MTV Dance yli 14v Noora Huikko Poppis 60
min
19.00-
20.00
NykyShow yli 16v Noora Huikko Nykyshow 60
min
20.00-
21.00
Newstyle (Hiphop) yli 15v Leenu Ahonen FMC 60
min
Keskiviikko
16.30-
17.00
30
min
17.00-
17.45
Showtanssin alkeet yli 6v Emilia
Honkanen
Pörrit 45
min
17.45-
18.45
Showtanssi yli 9v Emilia
Honkanen
Lieskat 60
min
18.45-
19.45
Showtanssi
Ryhmä
yli 12v Emilia Honkanen Tornadot
Täynnä
60
min
19.45-
21.00
ShowJazz
Ei uusia oppilaita
yli 12v Emilia Honkanen PRO
Täynnä
60
min
Torstai
17.00-
18.00
Hiphop yli 10v Nea 
Tolvanen
Hiipparit / Hopperit 60
min
18.00-
19.00
Girly Hiphop yli 14v Henni Lehtinen GirlHop 60
min
19.00-
20.00
Twerkkaus & Dancehall yli 16v Henni Lehtinen Twerkers 60
min
20.00-
21.00
Hiphop
Ei uusia oppilaita 
yli 12v Leenu
Ahonen
PRO
Täynnä
60
min
Perjantai

 Ilmoitaudu nyt

Lukujärjestys Syksy 2018 Tonttila tulostusversio