Tonttila Balettisali (Takapihalla)
Salonaukio 5, 15170 LAHTI
Syksy 2018 lukujärjestys  Tanssitunnit alkavat ma 3.9.2018 
Mikäli et ole viellä ilmoittautunut mutta haluat aloittaa tanssiharrastuksen, niin voit mennä suoraan ryhmän harjoituksiin ja ilmoittautua siellä, mikäli ryhmän kohdalla ei mainita RYHMÄ TÄYNNÄ

Maanantai
Maanantai Laji ikä Opettaja Ryhmä kesto
16.30-
17.15
Satubaletti 4-5v Anette Ruusuvirta Plié 45
min
17.15-
17.45
Satutanssi
Ryhmä
3-4v Anette Ruusuvirta Muumit
Täynnä
30
min
17.45-
18.45
Showtanssi
Ryhmä
yli 7v Anette
Ruusuvirta
Spot
Täynnä
60
min
19.00-
20.00
Hiphop pojat  yli 7v Pyry Hulkkonen 60
min
20.00-
21.00
Hiphop pojat yli 10v Pyry Hulkkonen Kundit 60
min
Tiistai
17.00-
17.30
Satutanssi yli 3v Lilli
Korhonen
Keijut 1 30
min
17.30-
18.00
Satutanssi
Ryhmä
yli 4v Lilli
Korhonen
Keijut 2
Täynnä
30
min
18.00-
18.45
Lastentanssi
Ryhmä
yli 5v Lilli
Korhonen
Winxit
Täynnä
45
min
19.00-
20.00
Showtanssi yli 9v Ilona Korkalainen Play 60
min
20.00-
21.00
Popping yli 14v Joonas Saarela 60
min
Keskiviikko
17.00-
17.45
Satutanssi 5-6v Carina
Cilpa-Kröning
Piruetti 45
min
18.00-
19.00
60
min
19.00-
20.00
BailatinoMix yli 16v Carina
Cilpa-Kröning
Latinlovers 60
min
20.00-
21.00
Showtanssi
alkeet
yli 20v Carina
Cilpa-Kröning
Revolution 60
min
Torstai
16.45-
17.30
Poikien
lastentanssi
Ryhmä
4-6v Lilli
Korhonen
Super
Salamat
Täynnä
45
min
17.30-
18.15
Lastentanssi 5-6v Elli
Moilanen
Puput 45
min
18.15-
19.00
Satubaletti 5-6v Elli
Moilanen
Piqué 45
min
19.00-
20.00
Lyrical Jazz
Aiemmin tanssineille
yli 12v Camilla
Heinrichs
Florilège 60
min
20.00-
21.00
60
min
Perjantai

Lukujärjestys Syksy 2018 Tonttila tulostusversio