Joutjärven Nuorisotalo / peilisali
Tenavankatu 19, LAHTI
Syksy 2018 Lukujärjestys  Tanssitunnit alkavat ma 3.9.2018
Mikäli et ole viellä ilmoittautunut mutta haluat aloittaa tanssiharrastuksen, niin voit mennä suoraan ryhmän harjoituksiin ja ilmoittautua siellä, mikäli ryhmän kohdalla ei mainita RYHMÄ TÄYNNÄ

Maanantai
Maanantai Laji ikä Opettaja Ryhmä kesto
17.00-
17.30
Satutanssi yli 3v Kiia
Ahola
Pingut 30
min
17.30-
18.15
Lastentanssi yli 5v Kiia
Ahola
Pampulat 45
min
18.15-
19.00
Showtanssi
Ryhmä
yli 6v Kiia
Ahola
Pompulat
Täynnä
45
min
19.00-
20.00
60
min
20.00-
21.00
60
min
Torstai
17.00-
18.00

StreetShow
Ryhmä

yli 10v Monika
Lankinen
Riimu
Täynnä
60
min
18.00-
19.00
StreetShow
Ryhmä
yli 12v Monika
Lankinen
BailaR
Täynnä
60
min
19.00-
20.00
Girly Hiphop yli 14v Henni
Lehtinen
GirlHop 60
min
20.00-
21.00
Twerkkaus & 
Dancehall
yli 16v Henni
Lehtinen
Twerkers 60
min

Lukujärjestys Syksy 2018 Muut toimipaikat tulostusversio