Ahtialan nuorisotalo
Arvonkatu 14, 15320 LAHTI
Syksy 2018 Lukujärjestys Tanssitunnit alkavat ma 3.9.2018
Mikäli et ole viellä ilmoittautunut mutta haluat aloittaa tanssiharrastuksen, niin voit mennä suoraan ryhmän harjoituksiin ja ilmoittautua siellä, mikäli ryhmän kohdalla ei mainita RYHMÄ TÄYNNÄ

Maanantai
Maanantai Laji ikä Opettaja Ryhmä kesto
16.30-
17.00
Satutanssi  yli 3v Eeda
Mykkänen
Tuiskut 30
min
17.00-
17.30
Satutanssi yli 4v Eeda 
Mykkänen
Helinät 30
min
17.30-
18.15
Lastentanssi
Ryhmä
5-6v Eeda
Mykkänen
Himpulat
Täynnä
45
min
18.15-
19.00
Showtanssi
Ryhmä
yli 6v Camilla
Heinrichs
Glide
Täynnä
45
min
19.00-
20.00
Showtanssi
Ryhmä
yli 9v Camilla
Heinrichs
Sirius
Täynnä
60
min
20.00-
21.00
Showtanssi
Aiemmin tanssineille
yli 14v Camilla
Heinrichs
Mirinae 60
min
Tiistai
17.00-
18.00
Showtanssi
Ryhmä
yli 7v Kiia 
Ahola
POP
Täynnä
60
min
18.00-
19.00
Showtanssi
Ryhmä
yli 11v Sara
Ilén
Claudia
Täynnä
60
min
19.00-
20.00
60
min
20.00-
21.00
60
min

Lukujärjestys Syksy 2018 Muut toimipaikat tulostusversio